Дисперсні характеристики білого цукру

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті показана необхідність аналізу дисперсного складу білого цукру. Розглянуто існуючі методи проведення аналізів гранулометричного складу. Результати проведених досліджень свідчать про можливість та доцільність використання логарифмічно-нормального розподілення як універсального закону розподілення кристалів білого цукру за розмірами. It was shown in this article necessity of the disperse composition analysis of white sugar. The existing methods are discussed of granulometric analysis fulfillment. Results of carried oat researches illustrate possibility and expediency of logarithmic-normal distribution as an universal law of white sugar crystals size distribution.

Опис

Ключові слова

дисперсні характеристики, білий цукор, логарифмічно-нормальний розподіл., disperse characteristics, white sugar, logarithmic-normal distribution, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Бібліографічний опис

Дисперсні характеристики білого цукру / К. О. Штангеєв, К. Д. Скорик, В. О. Штангеєв, В. М. Кухар // Цукор України. – 2014. - № 11. - С. 16-19.

Зібрання