Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27079
Title: | Використання порошків ягід горобини звичайної у рецептурі борошняних кондитерських виробів |
Authors: | Хоменко, Анастасія Анатоліївна Івчук, Надія Павлівна |
Keywords: | кафедра технології оздоровчих продуктів ягоди горобини звичайної борошняні кондитерські вироби rowan berries common flour confectionery |
Issue Date: | 2017 |
Citation: | Хоменко, А. Використання порошків ягід горобини звичайної у рецептурі борошняних кондитерських виробів / А. А. Хоменко, Н. П. Івчук // Наукові здобутки мо-лоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83-ої міжнародної наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. І. – С. 43. |
Abstract: | Дослідженнями встановлено, що використання порошку ягід горобини звичайної у виробництві пряників сирцевих в кількості 8% дозволяє збільшити вміст біологічно активних речовин у готовому виробі та надати йому функціональних властивостей за вмістом β-каротину, вітамінів В1 та В2, макроелементу Mg та мікроелементів Fe і Mn. It has been established that the use of powder of wild berries of mountain ash in the production of 8% garnet raw sugar allows to increase the content of biologically active substances in the finished product and give it functional properties for the content of β-carotene, vitamins B1 and B2, macroelements Mg and microelements Fe and Mn. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27079 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Part 1(9)_pages_deleted (1).pdf | 285,66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.