Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27242
Title: Використання рослинної сировини для збагачення кондитерських мас
Authors: Нєміріч, Олександра Володимирівна
Янчик, Марія Володимирівна
Ущаповський, Артем Олегович
Солонуха, Юлія Володимирівна
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
рослинні порошки
помадні маси
кристалоутворення
plant powders
crystallization
fondant mass
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2015
Citation: Використання рослинної сировини для збагачення кондитерських мас / М. В. Янчик, О. В. Нєміріч, А. О. Ущаповський, Ю.В. Солонуха // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 121.
Abstract: Досліджено вплив овочевих і фруктових порошків та екстрактів лікарських рослин на кристалоутворення помадної маси під час її збивання та дозрівання. Investigated the influence of vegetable and fruit powders and medicinal plant extracts for crystallization fondant mass during her whipping and maturation.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27242
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MMK_GRS_2015 (c. 121)-122-122.pdf477,92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.