Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27301
Title: Вплив овочевого і фруктового порошків на властивості кондитерського напівфабрикату
Authors: Драненко, Оксана Володимирівна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Янчик, Марія Володимирівна
Keywords: овочевий порошок
фруктовий порошок
кондитерський напівфабрикат
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
fruit powder
vegetable powder
confectionery semi-finished product
Issue Date: 2016
Citation: Драненко, О. В. Вплив овочевого і фруктового порошків на властивості кондитерського напівфабрикату / О.В. Драненко, О. В. Нєміріч, М. В. Янчик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 3. – С. 439.
Abstract: Досліджено вплив рослинних порошків на властивості кондитерського напівфабрикату. Підібрано рецептурні компоненти, визначено вплив дозуваньобраних порошків на органолептичні властивості кондитерського напівфабрикату. The influence of plant powders on the properties of confectionery semi-finished products is investigated. The recipe components are selected, the influence of dosages of powders selected on the organoleptic properties of the confectionery semi-finished product is determined.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27301
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
82 конф. НУХТ кітень 2016 Part 3 (с 439)-439-439.pdf230,52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.