Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27302
Title: | Дослідження показників якості кондитерських напівфабрикатів |
Authors: | Драненко, Оксана Володимирівна Нєміріч, Олександра Володимирівна Янчик, Марія Володимирівна |
Keywords: | кондитерський напівфабрикат якість кафедра експертизи харчових продуктів кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції confectionery semi-finished quality |
Issue Date: | 2016 |
Citation: | Драненко, О. В. Дослідження показників якості кондитерських напівфабрикатів / О. В. Драненко, М. В. Янчик, О. В. Нєміріч // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали VI міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів. – Київ : НУБіП України, 2016. – С. 184-186. |
Abstract: | Досліджено показники якості кондитерського напівфабрикату з рослинними порошками. Визначено органолептичні показники та масову частку вологи. The indicators of quality of confectionery semi-finished products with plant powders are investigated. The organoleptic properties and the mass fraction of moisture are determined |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27302 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник праць конфернеції НУБіП_квіт%-184-186.pdf | 227,37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.