Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27302
Title: Дослідження показників якості кондитерських напівфабрикатів
Authors: Драненко, Оксана Володимирівна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Янчик, Марія Володимирівна
Keywords: кондитерський напівфабрикат
якість
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
confectionery semi-finished
quality
Issue Date: 2016
Citation: Драненко, О. В. Дослідження показників якості кондитерських напівфабрикатів / О. В. Драненко, М. В. Янчик, О. В. Нєміріч // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали VI міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів. – Київ : НУБіП України, 2016. – С. 184-186.
Abstract: Досліджено показники якості кондитерського напівфабрикату з рослинними порошками. Визначено органолептичні показники та масову частку вологи. The indicators of quality of confectionery semi-finished products with plant powders are investigated. The organoleptic properties and the mass fraction of moisture are determined
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27302
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник праць конфернеції НУБіП_квіт%-184-186.pdf227,37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.