Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27387
Title: Використання харчових добавок для виробництва майонезу «Вінницький»
Authors: Кондратюк, Ольга Сергіївна
Усатюк, Світлана Іванівна
Keywords: харчові добавки
майонез
технологічний ефект
food additives
mayonnaise
technological effect
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2017
Citation: Кондратюк, О. С. Використання харчових добавок для виробництва майонезу «Вінницький» / О. С. Кондратюк, С. І. Усатюк // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІIІ міжнар. наук.-практ. конф., 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – C. 225-226.
Abstract: Досліджено використання харчових добавок у виробництві майонезу «Вінницький». The use of food additives in the production of "Vinnytsia" mayonnaise was investigated.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27387
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mayonnaise.pdf467,02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.