Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27387
Title: | Використання харчових добавок для виробництва майонезу «Вінницький» |
Authors: | Кондратюк, Ольга Сергіївна Усатюк, Світлана Іванівна |
Keywords: | харчові добавки майонез технологічний ефект food additives mayonnaise technological effect кафедра експертизи харчових продуктів |
Issue Date: | 2017 |
Citation: | Кондратюк, О. С. Використання харчових добавок для виробництва майонезу «Вінницький» / О. С. Кондратюк, С. І. Усатюк // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІIІ міжнар. наук.-практ. конф., 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – C. 225-226. |
Abstract: | Досліджено використання харчових добавок у виробництві майонезу «Вінницький». The use of food additives in the production of "Vinnytsia" mayonnaise was investigated. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27387 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
mayonnaise.pdf | 467,02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.