Використання фізичних методів у технологічних процесах харчових виробництв
Вантажиться...
Файли
Дата
2018
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У даній роботі зроблений аналіз і надаються практичні рекомендації для застосування фізичних методів у сучасних харчових технологіях. Analysis and practical recommendations are given for application of physical methods in modern food technologies in this work.
Опис
Ключові слова
фізичні методи, обробка, технологічний процес, продукти харчування, physical methods, treatment, technological process, food products, кафедра фізики
Бібліографічний опис
Використання фізичних методів у технологічних процесах харчових виробництв / А. Мехеда, К. Бєлова, С. Літвинчук, В. Носенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч. 2. – С. 397.