Дослідження якості та безпечності яблучного оцту

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Нами обрано зразки оцту представленого в торговельних мережах м. Києва та досліджено відповідність маркування зразків яблучного оцту, органолептичні показники якості, масову частку оцтової кислоти за ДСТУ 2450:2006 «Оцти з харчової сировини. Загальні технічні умови», а також повноту наливу. Об‘єктом дослідження були чотири разки яблучного оцту. We have selected samples of vinegar presented in the trading networks of Kiev and conformity of marking of samples of apple vinegar, organoleptic is investigated quality indices, weight percentage of acetic acid according to DSTU 2450: 2006 "Vinegar from food grade raw materials General technical conditions ", as well as the fullness of the filling. The object of research There were four times the apple cider vinegar

Опис

Ключові слова

якість, оцет, quality, vinegar, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Чорна А. І. Дослідження якості та безпечності яблучного оцту / К. А. Гаврюшенко, А. І. Чорна, О. С. Шульга // Якість і безпека харчових продуктів : ІІІ Міжнародна наук.-практ. конф., 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 199-202.