Безглютенова сировина для виробництва пива

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Метою роботи є дослідження можливості виробництва пива з різних видів безглютенової сировини. The purpose of the work is to study the possibility of producing beer from various types of gluten-free raw materials.

Опис

Ключові слова

зерно, рис, пиво, затирання, несолоджена сировина, безглютенова сировина, grain, rice, beer, mashing, unwrought raw materials, gluten-free raw material, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Кошова, В. М. Безглютенова сировина для виробництва пива / В. М. Кошова, Р. М. Мукоїд, А. О. Коберніцька // Advanse of aiience : Proceedings of articles the international scientific. - Czech Republic, Karlovy Vary – Ukraine, Kyiv, 28 September 2018. – P. 110–115.