Дослідження впливу лецитину на клейковину тіста з пшеничними висівками та молочною сироваткою
Вантажиться...
Дата
2017
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Для виявлення сутності біохімічних і мікробіологічних процесів, що відбуваються в тісті, доцільно було б вивчити вплив поліпшувача на клейковину тіста. To identify the essence of the biochemical and microbiological processes occurring in the test, it would be useful to study the effect of the improver on the gluten.
Опис
Ключові слова
хлібобулочні вироби, молочна сироватка, пшеничні висівки, поверхнево-активні речовини, bakery products, milk whey, wheat bran, surfactants, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Бортнічук, О. В. Дослідження впливу лецитину на клейковину тіста з пшеничними висівками та молочною сироваткою / О. В. Бортнічук, В. В. Цирульнікова В. Ф. Доценко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 25-26 травня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017 р. – С. 54-55.