Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29199
Title: | Використання ферментів у промисловості та методи визначення їх активності |
Authors: | Гайдук, Катерина Подобій, Олена Валеріївна |
Keywords: | ферменти температура ph-середовище кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів enzymes temperature ph-medium |
Issue Date: | 2016 |
Citation: | Гайдук, К. Використання ферментів у промисловості та методи визначення їх активності / К. Гайдук, О. В. Подобій // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 2. – С. 461. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29199 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Use of enzymes in industry and methods for determining their activity.pdf | 886,12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.