Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29199
Title: Використання ферментів у промисловості та методи визначення їх активності
Authors: Гайдук, Катерина
Подобій, Олена Валеріївна
Keywords: ферменти
температура
ph-середовище
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
enzymes
temperature
ph-medium
Issue Date: 2016
Citation: Гайдук, К. Використання ферментів у промисловості та методи визначення їх активності / К. Гайдук, О. В. Подобій // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 2. – С. 461.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29199
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Use of enzymes in industry and methods for determining their activity.pdf886,12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.