Modern method of determining the porosity of bakery products

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016-05

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.

Опис

Ключові слова

пористість, цифрове зображення, хлібобулочні вироби, кафедра експертизи харчових продуктів, porosity, digital image, bakery products

Бібліографічний опис

Daschynska, O. Modern method of determining the porosity of bakery products / O. Daschynska, O. Petrusha, L. Arsenieva / /8th Central European Congress on Food 2016 — Food Science for Well-being (CEFood 2016): Book of Abstracts. — 23-26 May 2016. — K. : NUFT, 2016. — P. 123.