Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30435
Title: | Збагачення продуктів з модифікованим жировим складом |
Authors: | Грек, Олена Вікторівна Тимчук, Алла Вікторівна Онопрійчук, Олена Олександрівна |
Keywords: | жироутримувальна здатність вологоутримувальна здатність обліпиха молочні продукти fat-holding capacity moisture-holding ability sea buckthorn dairy products кафедра технології молока і молочних продуктів |
Issue Date: | 2019 |
Citation: | Грек, О. В. Збагачення продуктів з модифікованим жировим складом / О. Грек, А. В. Тимчук, О. О. Онопрійчук // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, 5-6 листопада 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019 – С. 444-446. |
Abstract: | Досліджено технологічні властивості продуктів переробки обліпихи для використання в якості збагачувача складових продуктів модифікованого жирового складу. Збагачення таких продуктів шротом Hippopharhamnoides L. typus, є можливим, а технологічний ефект (жиро– та вологоутримання) необхідно підсилювати додаванням інших харчових волокон. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30435 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.