Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30561
Title: Особливості процесу подрібнення насіння льону при створенні снеків оздоровчого призначення
Authors: Стеценко, Наталія Олександрівна
Шумчук, Андрій Миколайович
Keywords: насіння льону
лігнани
оздоровчий харчовий продукт
подрібнення
снек
flax seed
snack
lignans
healthy product
grinding
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2019
Publisher: НУХТ
Citation: Стеценко, Н. О. Особливості процесу подрібнення насіння льону при створенні снеків оздоровчого призначення / Н. О. Стеценко, А. М. Шумчук // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 15-17.
Abstract: Розроблення технологій комплексного перероблення та повного використання компонентів насіння льону - це актуальний сучасний напрям створення харчових продуктів нового покоління із заданим хімічним складом та властивостями. Була запропонована технологія отримання фракції оболонок з високим вмістом лігнанів і борошна на основі перероблення насіння льону олійного.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30561
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SSHum.pdf313,21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.