Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30561
Title: | Особливості процесу подрібнення насіння льону при створенні снеків оздоровчого призначення |
Authors: | Стеценко, Наталія Олександрівна Шумчук, Андрій Миколайович |
Keywords: | насіння льону лігнани оздоровчий харчовий продукт подрібнення снек flax seed snack lignans healthy product grinding кафедра технології оздоровчих продуктів |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | НУХТ |
Citation: | Стеценко, Н. О. Особливості процесу подрібнення насіння льону при створенні снеків оздоровчого призначення / Н. О. Стеценко, А. М. Шумчук // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 15-17. |
Abstract: | Розроблення технологій комплексного перероблення та повного використання компонентів насіння льону - це актуальний сучасний напрям створення харчових продуктів нового покоління із заданим хімічним складом та властивостями. Була запропонована технологія отримання фракції оболонок з високим вмістом лігнанів і борошна на основі перероблення насіння льону олійного. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30561 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.