Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30922
Title: | Використання лікарської сировини в технології морозива |
Authors: | Нєміріч, Олександра Володимирівна Гавриш, Андрій Володимирович Устименко, Ігор Миколайович |
Keywords: | харчова емульсія казеїнат натрію морозиво з комбінованим складом сировини м’ята перцева кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції суниця |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Нєміріч, О. В. Використання лікарської сировини в технології морозива / О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, І. М. Устименко // PLANTA+. Досягнення та перспективи : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої пам'яті доктора хімічних наук, професора Ніни Павлівни Максютіної (до 95-річчя від дня народження), 20–21 лютого 2020 р. – Київ : ПАЛИВОДА А. В., 2020. – С. 246–248. |
Abstract: | Використання м’яти перцевої та суниці дало змогу значно поліпшити органолептичні, харчові та споживчі характеристики нового виду морозива з комбінованим складом сировини. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30922 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.