Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30922
Title: Використання лікарської сировини в технології морозива
Authors: Нєміріч, Олександра Володимирівна
Гавриш, Андрій Володимирович
Устименко, Ігор Миколайович
Keywords: харчова емульсія
казеїнат натрію
морозиво з комбінованим складом сировини
м’ята перцева
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
суниця
Issue Date: 2020
Citation: Нєміріч, О. В. Використання лікарської сировини в технології морозива / О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, І. М. Устименко // PLANTA+. Досягнення та перспективи : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої пам'яті доктора хімічних наук, професора Ніни Павлівни Максютіної (до 95-річчя від дня народження), 20–21 лютого 2020 р. – Київ : ПАЛИВОДА А. В., 2020. – С. 246–248.
Abstract: Використання м’яти перцевої та суниці дало змогу значно поліпшити органолептичні, харчові та споживчі характеристики нового виду морозива з комбінованим складом сировини.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30922
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
11.pdf352,77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.