Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30984
Название: | Перспективи виробництва алкогольних напоїв в умовах фермерських господарств для закладів індустрії гостинності |
Авторы: | Ковальчук, Світлана Степанівна Дочинець, Інга Вікторівна Стахурська, Лілія Вацлавівна |
Ключевые слова: | розвиток індустрія гостинності інноваційні продукти виробництво алкогольні напої фермерські господарства готельно-ресторанні комплекси development hospitality industry innovative products production, alcoholic beverages farms hotel and restaurant complexes кафедра готельно-ресторанної справи |
Дата публикации: | 2020 |
Библиографическое описание: | Ковальчук, С. С. Перспективи виробництва алкогольних напоїв в умовах фермерських господарств для закладів індустрії гостинності / С. С. Ковальчук, І. В. Дочинець, Л. В. Стахурська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 3. – С. 294. |
Краткий осмотр (реферат): | Охарактеризовано відродження приватного виробництва, що дозволить виготовляти оригінальні вишукані алкогольні напої та діяльність так званих «крафтових» виробництв, котрі виробляють якісну продукцію невеликими партіями. The revival of private production is characterized, which will allow to produce original refined alcoholic beverages and the activity of the so-called "craft" production, which produce quality products in small batches. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30984 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezu 1 (1).pdf | 277,52 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.