Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31596
Title: Використання бульб чуфи в технології морозива
Authors: Нєміріч, Олександра Володимирівна
Устименко, Ігор Миколайович
Гавриш, Андрій Володимирович
Keywords: морозиво
харчова емульсія
казеїнат натрію
поліненасичені жирні кислоти
купажована олія
чуфа
ice cream
food emulsion
sodium caseinate
polyunsaturated fatty acids
blended oil
nutsedge
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2020
Citation: Нєміріч, О. В. Використання бульб чуфи в технології морозива / О. В. Нєміріч, І. М. Устименко, А. В. Гавриш // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19–20 травня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 271.
Abstract: Результати проведених досліджень свідчать про доцільність збагачення фризерного морозива комбінованим складом, який містить харчову емульсію та рослинну сировину. Отримана десертна продукція характеризується приємним смаком та кремоподібною консистенцією, показниками якості та хімічним складом, що перевищують контрольний зразок. The results of the research indicate the expediency enrichment of freezer ice cream with a combined composition containing food emulsion and vegetable raw materials. The obtained dessert products are characterized pleasant taste and creamy texture, quality indicators and chemical composition exceeding the control sample
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31596
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
23.06-5.pdf1,11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.