Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31596
Название: Використання бульб чуфи в технології морозива
Авторы: Нєміріч, Олександра Володимирівна
Устименко, Ігор Миколайович
Гавриш, Андрій Володимирович
Ключевые слова: морозиво
харчова емульсія
казеїнат натрію
поліненасичені жирні кислоти
купажована олія
чуфа
ice cream
food emulsion
sodium caseinate
polyunsaturated fatty acids
blended oil
nutsedge
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Нєміріч, О. В. Використання бульб чуфи в технології морозива / О. В. Нєміріч, І. М. Устименко, А. В. Гавриш // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19–20 травня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 271.
Краткий осмотр (реферат): Результати проведених досліджень свідчать про доцільність збагачення фризерного морозива комбінованим складом, який містить харчову емульсію та рослинну сировину. Отримана десертна продукція характеризується приємним смаком та кремоподібною консистенцією, показниками якості та хімічним складом, що перевищують контрольний зразок. The results of the research indicate the expediency enrichment of freezer ice cream with a combined composition containing food emulsion and vegetable raw materials. The obtained dessert products are characterized pleasant taste and creamy texture, quality indicators and chemical composition exceeding the control sample
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31596
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
23.06-5.pdf1,11 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.