Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31596
Название: | Використання бульб чуфи в технології морозива |
Авторы: | Нєміріч, Олександра Володимирівна Устименко, Ігор Миколайович Гавриш, Андрій Володимирович |
Ключевые слова: | морозиво харчова емульсія казеїнат натрію поліненасичені жирні кислоти купажована олія чуфа ice cream food emulsion sodium caseinate polyunsaturated fatty acids blended oil nutsedge кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції |
Дата публикации: | 2020 |
Библиографическое описание: | Нєміріч, О. В. Використання бульб чуфи в технології морозива / О. В. Нєміріч, І. М. Устименко, А. В. Гавриш // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19–20 травня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 271. |
Краткий осмотр (реферат): | Результати проведених досліджень свідчать про доцільність збагачення фризерного морозива комбінованим складом, який містить харчову емульсію та рослинну сировину. Отримана десертна продукція характеризується приємним смаком та кремоподібною консистенцією, показниками якості та хімічним складом, що перевищують контрольний зразок. The results of the research indicate the expediency enrichment of freezer ice cream with a combined composition containing food emulsion and vegetable raw materials. The obtained dessert products are characterized pleasant taste and creamy texture, quality indicators and chemical composition exceeding the control sample |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31596 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
23.06-5.pdf | 1,11 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.