Доцільність застосування комплексу білків у рецептурному складі морозива ацидофільно-сироваткового
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Молочні білки відіграють важливу функціонально-технологічну роль у складі морозива, оскільки є ефективними емульгаторами та піноутворювачами, підвищують в’язкість сумішей і стабілізують консистенцію готового продукту шляхом обмеження розмірів кристалів льоду впродовж його зберігання.
Опис
Бібліографічний опис
Доцільність застосування комплексу білків у рецептурному складі морозива ацидофільно-сироваткового / А. П. Михалевич, Г. Є. Поліщук, Т. Г. Осьмак, У. Г. Кузьмик // Теоретичні та практичні дослідження молодих науковців–2020 : матеріали XIV Міжнародної науково-практичної конференції магістрантів і аспірантів, 1-4 грудня 2020 р. – Харків : НТУ "ХПІ", 2020. – С. 361–362.