Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32324
Title: Впровадження методів модифікації молочної сироватки з метою екологізації виробництва
Authors: Михалевич, Артур Петрович
Сапіга, Вікторія Ярославівна
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
Keywords: модифікація
молочна сироватка
виробництво
modification
whey
production
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2020
Citation: Михалевич, А. П. Впровадження методів модифікації молочної сироватки з метою екологізації виробництва // А. П. Михалевич, В. Я. Сапіга, У. Г. Кузьмик // // Екологічні проблеми навколишнього середовища та раціонального природокористування в контексті сталого розвитку : збірник матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 жовтня 2020 р. – Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2020. – С. 432–434.
Abstract: На сьогоднішній день теми раціонального використання природносировинних ресурсів і охорони навколишнього середовища особливо актуальні та потребують швидкого вирішення. Аналіз вітчизняних і закордонних літературних джерел показує, що проблема доцільного використання молочної сироватки повністю не вирішена в жодній з країн світу і фундаментально пов’язана з проблемою охорони навколишнього середовища.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32324
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
432-434.pdf823,5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.