Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34362
Title: | Використання батату при виробництві самбуків в закладах ресторанного господарства |
Authors: | Кобелянська, Єлизавета Богданівна Бортнічук, Олег Вікторович Ковтун, Аліна Володимирівна |
Keywords: | батат самбуки заклади ресторанного господарства Sweet potatoes sambuca restaurants кафедра готельно-ресторанної справи кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Використання батату при виробництві самбуків в закладах ресторанного господарства / Є. Б. Кобелянська, О. В. Бортнічук, А. В. Ковтун // Food аdditives. Healthy man and human patient diet : proceedings of IХ International scientific and practical internet conference, October 23, 2020. – Prague : Oktan-Print s.r.o., 2020. – Р. 142-143. |
Abstract: | Головною метою здорового харчування є збереження та зміцнення імунітету людей, а також профілактика різноманітних захворювань пов’язаних з незбалансованим харчуванням. Цікавою та відносно новою сировиною є батат або «солодка картопля» як потенційне джерело вітамінів, вуглеводів і біологічно активних речовин. Розрізняють два види батату – кормовий та десертний. На сьогодні батат використовують у приготуванні перших, других, солодких страв та навіть напоїв.The main goal of a healthy diet is to preserve and strengthen the immune system of people, as well as the prevention of various diseases associated with an unbalanced diet. An interesting and relatively new raw material is sweet potatoes or "sweet potatoes" as a potential source of vitamins, carbohydrates and biologically active substances. There are two types of sweet potatoes - fodder and dessert. Today, sweet potatoes are used in the preparation of first, second, sweet dishes and even drinks. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34362 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Кобелянська Є.Б. Батат Матеріали конференції.pdf | 181,66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.