Вплив реологічних властивостей харчових мас на якість готових виробів
Вантажиться...
Дата
2010
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наведено реологічні дослідження кондитерських та тістових напівфабрикатів.
Investigation of rheological properties on quality of finished goods are presented.
Опис
Ключові слова
харчові добавки, гідрофільні властивості, напівфабрикати, food additives, hydrophylic properties, semi-finished products, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Ковалевська, Є. І. Вплив реологічних властивостей харчових мас на якість готових виробів / Є. І. Ковалевська, І. Л. Корецька // Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів : сьогодення та перспективи : міжнародна науково-практична конференція, 27-28 вересня 2010 р. : тези доповідей. - 2010. - Ч. 1. - С. 44-45.