Проект технічного переоснащення ТОВ «Перший столичний хлібозавод» з удосконаленням процесів приготування і розроблення тіста та впровадженням нового асортименту

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

хліб Луцький, батон з полісолом, хліб український новий, батон нарізний, піч Gostol, піч Revent, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Харитончук, О. В. Проект технічного переоснащення ТОВ «Перший столичний хлібозавод» з удосконаленням процесів приготування і розроблення тіста та впровадженням нового асортименту : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Оксана Вікторівна Харитончук ; наук. керівник Наталія Олексіївна Фалендиш. – Київ, 2020. – 90 с.