Кава як джерело біологічно активних компонентів та цінний інгредієнт для створення продуктів оздоровчого спрямування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Кава є цінним джерелом біологічно активних компонентів та може використовуватись при створенні продуктів оздоровчого спрямування.Coffee is a valuable source of biologically active components and can be used in the development of functional food.

Опис

Ключові слова

кава, оздоровчі продукти, coffee, functional food, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Громик, Т. В. Кава як джерело біологічно активних компонентів та цінний інгредієнт для створення продуктів оздоровчого спрямування / Т. Громик, І. Ясінська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 43.