Застосування пивної дробини для виробництва нових харчових продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

пивна дробина, переробка, вторинна сировина, відходи, сушіння, рецептура, поживна цінність, вимивний екстракт, вологість, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Якименко, Л. С. Застосування пивної дробини для виробництва нових харчових продуктів : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Людмила Сергіївна Якименко ; наук. керівник Валентина Миколаївна Кошова. – Київ, 2021. – 59 с.