Удосконалення способу виробництва м’ясо-рослинного паштету для харчування спортсменів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Бібліографічний опис

Гладишева, О. О. Удосконалення способу виробництва м’ясо-рослинного паштету для харчування спортсменів : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Олександра Олександрівна Гладишева ; наук. керівник Наталія Олександрівна Стеценко. – Київ, 2021. – 129 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в