Удосконалення способу виробництва м’ясо-рослинного паштету для харчування спортсменів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

паштет, пюре топінамбуру, пюре гарбуза, харчування спортсменів, функціональний інгредієнт, оздоровчий продукт, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Гладишева, О. О. Удосконалення способу виробництва м’ясо-рослинного паштету для харчування спортсменів : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Олександра Олександрівна Гладишева ; наук. керівник Наталія Олександрівна Стеценко. – Київ, 2021. – 129 с.