Удосконалення способу виробництва м’ясо-рослинного паштету для харчування спортсменів
Вантажиться...
Дата
2021
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
паштет, пюре топінамбуру, пюре гарбуза, харчування спортсменів, функціональний інгредієнт, оздоровчий продукт, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Гладишева, О. О. Удосконалення способу виробництва м’ясо-рослинного паштету для харчування спортсменів : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Олександра Олександрівна Гладишева ; наук. керівник Наталія Олександрівна Стеценко. – Київ, 2021. – 129 с.