Наукове обґрунтування рецептурного складу морозива ацидофільносироваткового, збагаченого білком

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

морозиво ацидофільно-сироваткове, пребіотики, білок, пробіотики, харчова цінність, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Михалевич, А. П. Наукове обґрунтування рецептурного складу морозива ацидофільносироваткового, збагаченого білком : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Артур Петрович Михалевич ; наук. керівник Галина Євгенівна Поліщук. – Київ, 2021. – 101 с.