Перспективи використання замінників традиційних рецептурних компонентів у морозиві

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Морозиво – один із найпопулярніших десертів у світі. Його безперечна унікальність полягає у повній відмінності від інших видів солодощів за всіма органолептичними, фізичними характеристиками, способом виробництва та споживання. Попит на цей продукт є достатньо високим, тому розширення асортименту морозива є актуальним завданням галузі.

Опис

Ключові слова

морозиво, харчові інгридієнти, альтернативна сировина, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Маковій, І. Перспективи використання замінників традиційних рецептурних компонентів у морозиві / І. М. Маковій, О. О. Басс // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 251