Використання iмбиру при виробництвi снекової продукцiї

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

На пiдставi експериментальних дослiджень та аналiзу лiтературних даних встановлено, що отриманi снеки з використанням порошку з кореню iмбиру, мають високi органолептичнi та фiзико-хiмiчнi показники iз визначеними антиоксидантними та протимiкробними властивостями. On the basis of experimental studies and analysis of literary data, it was established that snacks obtained using ginger root powder have high organoleptic and physicochemical indicators with certain antioxidant and antimicrobial properties.

Опис

Ключові слова

імбир, снеки, фруктові чипси, харчові продукти, ginger, snacks, fruit chips, food, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Левківська, Т. М. Використання iмбиру при виробництвi снекової продукцiї / Т. М. Левкiвська , О. В. Дущак // Новiтнi досягнення біотехнології : матерiали VІ Мiжнародної науково-практичної конференцiї, 22–23 вересня 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 60-61.