Використання iмбиру при виробництвi снекової продукцiї
Вантажиться...
Дата
2022
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
На пiдставi експериментальних дослiджень та аналiзу лiтературних даних встановлено, що отриманi снеки з використанням порошку з кореню iмбиру, мають високi органолептичнi та фiзико-хiмiчнi показники iз визначеними антиоксидантними та протимiкробними властивостями. On the basis of experimental studies and analysis of literary data, it was established that snacks obtained using ginger root powder have high organoleptic and physicochemical indicators with certain antioxidant and antimicrobial properties.
Опис
Ключові слова
імбир, снеки, фруктові чипси, харчові продукти, ginger, snacks, fruit chips, food, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Левківська, Т. М. Використання iмбиру при виробництвi снекової продукцiї / Т. М. Левкiвська , О. В. Дущак // Новiтнi досягнення біотехнології : матерiали VІ Мiжнародної науково-практичної конференцiї, 22–23 вересня 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 60-61.