Організація забою та переробки худоби на м’ясокомбінаті в м. Дубно потужністю 12,0 т м’яса за зміну, з впровадженням переробки свиней в шкурі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

баранина, свині, м'ясо, обладнання, переробка, яловичина, lamb, pigs, meat, equipment, processing, beef, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Бабич, К. М. Організація забою та переробки худоби на м’ясокомбінаті в м. Дубно потужністю 12,0 т м’яса за зміну, з впровадженням переробки свиней в шкурі : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Бабич Катерина Миколаївна ; наук. керівник Оксана Анатоліївна Топчій. – Київ, 2023. – 103 с.