Організація забою та переробки худоби на м’ясокомбінаті в м. Дубно потужністю 12,0 т м’яса за зміну, з впровадженням переробки свиней в шкурі
Вантажиться...
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
баранина, свині, м'ясо, обладнання, переробка, яловичина, lamb, pigs, meat, equipment, processing, beef, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Бабич, К. М. Організація забою та переробки худоби на м’ясокомбінаті в м. Дубно потужністю 12,0 т м’яса за зміну, з впровадженням переробки свиней в шкурі : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Бабич Катерина Миколаївна ; наук. керівник Оксана Анатоліївна Топчій. – Київ, 2023. – 103 с.