Організація виробництва у ковбасному цеху потужністю 6,1 т виробів за зміну у м. Нововолинськ

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

технологія, сировина, мясо, яловична, свинина, обладнання, готова продукція, technology, raw materials, meat, beef, pork, equipment, finished products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Лешко, А. І. Організація виробництва у ковбасному цеху потужністю 6,1 т виробів за зміну у м. Нововолинськ : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Лешко Андрій Іванович ; наук. керівник Алла Богданівна Петрина. – Київ, 2023. – 107 с.