Кисловершкові пряжені десерти з гідролізованим концентратом демінералізованої сироватки

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Останнім часом всі більшої популярності серед споживачів набувають натуральні харчові продукти, які позитивно впливають на стан здоров'я людей з різними вподобаннями та індивідуальними потребами. У пошуку нових способів удосконалення рецептурного складу і технологій пряжених молочних продуктів, розробники зазвичай враховують ймовірний вплив нових рецептурних інгредієнтів на смакові та фізико-хімічні показники готового продукту, а також на закономірності протікання окремих технологічних операцій.

Опис

Бібліографічний опис

Костенко, О. Кисловершкові пряжені десерти з гідролізованим концентратом демінералізованої сироватки / О. Костенко, А. Михалевич, Г. Поліщук // Продовольча та екологічна безпека в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України та світу : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 25 травня 2023 р., м. Київ. – Київ, 2023. – С. 411-412

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в