Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/41071
Title: | Використання та перспективи застосування цитрусових ефірних олій у харчовій промисловості |
Authors: | Майборода, Олена Іванівна Охмакевич, Анастасія Миколаївна |
Keywords: | кафедра харчової хімії ефірні олії цитрусових ароматизатори антиоксиданти citrus essential oils flavorings antioxidants |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Охмакевич, А. М. Використання та перспективи застосування цитрусових ефірних олій у харчовій промисловості / А. М. Охмакевич, О. І. Майборода // Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості : ІХ Всеукраїнська науково-практична заочна конференція молодих учених та студентів, 2 грудня 2022 р. – Херсон: ХНТУ, 2022. – С 33-35 |
Abstract: | В харчовій промисловості цитрусові ефірні олії використовуються у виробництві кондитерських виробів, алкогольних і безалкогольних напоїв, різноманітних соусів та м^ясних продуктів, надаючи їм неповторного аромату та приємного смаку. |
URI: | https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/41071 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.