Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/41071
Title: Використання та перспективи застосування цитрусових ефірних олій у харчовій промисловості
Authors: Майборода, Олена Іванівна
Охмакевич, Анастасія Миколаївна
Keywords: кафедра харчової хімії
ефірні олії цитрусових
ароматизатори
антиоксиданти
citrus essential oils
flavorings
antioxidants
Issue Date: 2022
Citation: Охмакевич, А. М. Використання та перспективи застосування цитрусових ефірних олій у харчовій промисловості / А. М. Охмакевич, О. І. Майборода // Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості : ІХ Всеукраїнська науково-практична заочна конференція молодих учених та студентів, 2 грудня 2022 р. – Херсон: ХНТУ, 2022. – С 33-35
Abstract: В харчовій промисловості цитрусові ефірні олії використовуються у виробництві кондитерських виробів, алкогольних і безалкогольних напоїв, різноманітних соусів та м^ясних продуктів, надаючи їм неповторного аромату та приємного смаку.
URI: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/41071
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf200,35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.