Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/41111
Title: | Використання беталаїнів в якості натуральних харчових барвників |
Authors: | Майборода, Олена Іванівна Ковальова, Світлана Олександрівна |
Keywords: | кафедра харчової хімії натуральні харчові барвники бетаціаніни бетаксантини буряк natural food dyes betacyanins betaxanthins beets |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Майборода, О. І. Використання беталаїнів в якості натуральних харчових барвників / О. І. Майборода, С. О. Ковальова // Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials, October 7-9 2020, Lviv. – Lviv : Polytechnic National University, 2020. – Pp. 26 |
URI: | https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/41111 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.