Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/41111
Title: Використання беталаїнів в якості натуральних харчових барвників
Authors: Майборода, Олена Іванівна
Ковальова, Світлана Олександрівна
Keywords: кафедра харчової хімії
натуральні харчові барвники
бетаціаніни
бетаксантини
буряк
natural food dyes
betacyanins
betaxanthins
beets
Issue Date: 2020
Citation: Майборода, О. І. Використання беталаїнів в якості натуральних харчових барвників / О. І. Майборода, С. О. Ковальова // Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials, October 7-9 2020, Lviv. – Lviv : Polytechnic National University, 2020. – Pp. 26
URI: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/41111
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
26.pdf367,65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.