Craft production of albumin products from local dairy raw materials
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Analyzing the current market for protein products, we can conclude that there has been a noticeable increase in the craft production of albumin products with various fillers, which indicates the relevance of this area for saving local dairy raw materials, as well as expanding the range, improving quality, increasing nutritional and biological value, and extending the shelf life of finished products. Аналізуючи сучасний ринок виробництва білкових продуктів, можна зробити висновок про помітне зростання крафтового виробництва альбумінних виробів з різними наповнювачами, що свідчить про актуальність цього напрямку для економії локальної молочної сировини, а також розширенню асортименту, поліпшенню якості, підвищенню харчової й біологічної цінності, подовженню термінів зберігання готових продуктів.
Опис
Бібліографічний опис
Soloviov, N. Craft production of albumin products from local dairy raw materials / N. Soloviov, A. Tymchuk, O. Grek // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 23-24 травня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 138-139