Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8068
Title: | Pleurotus ostreatus (jacq.) P. Kumm. - білкова основа для створення функціональних продуктів |
Authors: | Круподьорова, Тетяна Анатоліївна Барштейн, Віктор Юрійович Пешук, Людмила Василівна Гащук, Олександра Ізидорівна |
Keywords: | ліофілізована біомаса СО2-шрот амаранту амінокислотний склад лиофилизированная биомасса freeze-dried biomass CO2 amaranth seed meal amino acid composition кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів |
Issue Date: | 2013 |
Citation: | Pleurotus ostreatus (jacq.) P. Kumm. - білкова основа для створення функціональних продуктів / Т. А. Круподьорова, В. Ю. Барштейн, Л. В. Пешук, О. І. Гащук // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20-21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. - С. 15-16. |
Abstract: | У статті наведено результати досліджень вмісту білка та якісний амінокислотний профіль біомаси Р. ostreatus, отриманої при культивуванні на СО2-шроті амаранту. In article results of researches of protein content and quality amino acid profile biomass, Р. ostreatus obtained under cultivation of CO2-extraction of amaranth. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8068 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.