Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8068
Title: Pleurotus ostreatus (jacq.) P. Kumm. - білкова основа для створення функціональних продуктів
Authors: Круподьорова, Тетяна Анатоліївна
Барштейн, Віктор Юрійович
Пешук, Людмила Василівна
Гащук, Олександра Ізидорівна
Keywords: ліофілізована біомаса
СО2-шрот амаранту
амінокислотний склад
лиофилизированная биомасса
freeze-dried biomass
CO2 amaranth seed meal
amino acid composition
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2013
Citation: Pleurotus ostreatus (jacq.) P. Kumm. - білкова основа для створення функціональних продуктів / Т. А. Круподьорова, В. Ю. Барштейн, Л. В. Пешук, О. І. Гащук // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20-21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. - С. 15-16.
Abstract: У статті наведено результати досліджень вмісту білка та якісний амінокислотний профіль біомаси Р. ostreatus, отриманої при культивуванні на СО2-шроті амаранту. In article results of researches of protein content and quality amino acid profile biomass, Р. ostreatus obtained under cultivation of CO2-extraction of amaranth.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8068
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1111.pdf3,84 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.