Актуальність використання мікронутрієнтів плодів чорниці звичайної у виробництві масляних паст функціонального призначення
Loading...
Files
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Для розроблення нового виду масляної пасти були використані мікронутрієнти чорниці.
For develop a new type of butter pastes were used micronutrients blueberries.
Description
Citation
Рашевська, Т. О. Актуальність використання мікронутрієнтів плодів чорниці звичайної у виробництві масляних паст функціонального призначення / Т. О. Рашевська, О. В. Свирид //Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування у XXI столітті : 79 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів . - 2013. - С. 401-402.
