Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8843
Title: The mechanism of an amorphous-crystalline fat formation in the submicrostructure of butter
Authors: Gulyy, Ivan
Rashevska, Tamara
Pryadko, Nikolai
Nischenko, Michael
Lihtorovich, Stanislav
Keywords: butter
submicrostructure
crystalline layers
вершкове масло
субмікроструктура
кристалічні шари
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2001
Citation: The mechanism of an amorphous-crystalline fat formation in the submicrostructure of butter / I. Gulyi, T. Rashevskaya, N. Pryadko, M. Nischenko, S. Likhtorovich // E-MRS Spring Meeting. Book of Abstracts. - Strasbourg,France,2001. - P.36.
Abstract: The processes of the butter structure formation have been studied by the electron microscopy method which showed that it contains destroyed and partially impaired fat globules.Процеси формування структури вершкового масла були вивчені методом електронної мікроскопії, яка показала, що структура містить зруйновані і частково зруйновані жирові кульки.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8843
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20011.pdf58,09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.