Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8843
Title: | The mechanism of an amorphous-crystalline fat formation in the submicrostructure of butter |
Authors: | Gulyy, Ivan Rashevska, Tamara Pryadko, Nikolai Nischenko, Michael Lihtorovich, Stanislav |
Keywords: | butter submicrostructure crystalline layers вершкове масло субмікроструктура кристалічні шари кафедра технології молока і молочних продуктів |
Issue Date: | 2001 |
Citation: | The mechanism of an amorphous-crystalline fat formation in the submicrostructure of butter / I. Gulyi, T. Rashevskaya, N. Pryadko, M. Nischenko, S. Likhtorovich // E-MRS Spring Meeting. Book of Abstracts. - Strasbourg,France,2001. - P.36. |
Abstract: | The processes of the butter structure formation have been studied by the electron microscopy method which showed that it contains destroyed and partially impaired fat globules.Процеси формування структури вершкового масла були вивчені методом електронної мікроскопії, яка показала, що структура містить зруйновані і частково зруйновані жирові кульки. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8843 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.