Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9245
Title: Relevance of using low temperature technologies in the creation of products for special purpose
Authors: Havrysh, Andrey
Ishchenko, Tatiana
Medvid, Irina
Dotsenko, Viktor
Kokhan, Olena M.
Keywords: целіакія
целиакия
celiac disease
безглютенові борошняні кулінарні вироби
безглютеновые мучные кулинарные изделия
gluten-free flour culinary products
низькотемпературні технології
низкотемпературные технологии
low-temperature technology
кафедра іноземних мов професійного спрямування
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2013
Citation: Relevance of using low temperature technologies in the creation of products for special purpose / A. Gavrish, T. Ishchenko, I. Medvid, V. Dotsenko, O.Kokhan // NEEFood – 2013 : The Second North and East European Congress on Food : abstracts. − Kyiv, Ukraine : NUFT, 2013. – Р. 217.
Abstract: The article argued relevance of gluten-free flour food products extended shelf life. У статті аргументовано актуальність створення безглютенових борошняних кулінарних виробів пролонгованого терміну зберігання.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9245
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
gluten_free.pdf6,23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.