Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9245
Title: | Relevance of using low temperature technologies in the creation of products for special purpose |
Authors: | Havrysh, Andrey Ishchenko, Tatiana Medvid, Irina Dotsenko, Viktor Kokhan, Olena M. |
Keywords: | целіакія целиакия celiac disease безглютенові борошняні кулінарні вироби безглютеновые мучные кулинарные изделия gluten-free flour culinary products низькотемпературні технології низкотемпературные технологии low-temperature technology кафедра іноземних мов професійного спрямування кафедра готельно-ресторанної справи |
Issue Date: | 2013 |
Citation: | Relevance of using low temperature technologies in the creation of products for special purpose / A. Gavrish, T. Ishchenko, I. Medvid, V. Dotsenko, O.Kokhan // NEEFood – 2013 : The Second North and East European Congress on Food : abstracts. − Kyiv, Ukraine : NUFT, 2013. – Р. 217. |
Abstract: | The article argued relevance of gluten-free flour food products extended shelf life. У статті аргументовано актуальність створення безглютенових борошняних кулінарних виробів пролонгованого терміну зберігання. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9245 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
gluten_free.pdf | 6,23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.