Relevance of using low temperature technologies in the creation of products for special purpose

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The article argued relevance of gluten-free flour food products extended shelf life. У статті аргументовано актуальність створення безглютенових борошняних кулінарних виробів пролонгованого терміну зберігання.

Опис

Ключові слова

целіакія, целиакия, celiac disease, безглютенові борошняні кулінарні вироби, безглютеновые мучные кулинарные изделия, gluten-free flour culinary products, низькотемпературні технології, низкотемпературные технологии, low-temperature technology, кафедра іноземних мов професійного спрямування, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Relevance of using low temperature technologies in the creation of products for special purpose / A. Gavrish, T. Ishchenko, I. Medvid, V. Dotsenko, O.Kokhan // NEEFood – 2013 : The Second North and East European Congress on Food : abstracts. − Kyiv, Ukraine : NUFT, 2013. – Р. 217.