Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9245
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHavrysh, Andrey-
dc.contributor.authorIshchenko, Tatiana-
dc.contributor.authorMedvid, Irina-
dc.contributor.authorDotsenko, Viktor-
dc.contributor.authorKokhan, Olena M.-
dc.date.accessioned2013-07-25T06:45:51Z-
dc.date.available2013-07-25T06:45:51Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationRelevance of using low temperature technologies in the creation of products for special purpose / A. Gavrish, T. Ishchenko, I. Medvid, V. Dotsenko, O.Kokhan // NEEFood – 2013 : The Second North and East European Congress on Food : abstracts. − Kyiv, Ukraine : NUFT, 2013. – Р. 217.uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9245-
dc.description.abstractThe article argued relevance of gluten-free flour food products extended shelf life. У статті аргументовано актуальність створення безглютенових борошняних кулінарних виробів пролонгованого терміну зберігання.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectцеліакіяuk_UK
dc.subjectцелиакияuk_UK
dc.subjectceliac diseaseuk_UK
dc.subjectбезглютенові борошняні кулінарні виробиuk_UK
dc.subjectбезглютеновые мучные кулинарные изделияuk_UK
dc.subjectgluten-free flour culinary productsuk_UK
dc.subjectнизькотемпературні технологіїuk_UK
dc.subjectнизкотемпературные технологииuk_UK
dc.subjectlow-temperature technologyuk_UK
dc.subjectкафедра іноземних мов професійного спрямування-
dc.subjectкафедра готельно-ресторанної справи-
dc.titleRelevance of using low temperature technologies in the creation of products for special purposeuk_UK
dc.typeThesisuk_UK
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
gluten_free.pdf6,23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.