Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9594
Title: Bakery technology for children with vitamin D deficient states
Authors: Bortnichuk, Oleg
Havrysh, Andrey
Dotsenko, Viktor
Kokhan, Olena M.
Keywords: macro- and micronutrients
vitamins
meaningfulness of osteoporosis problem
макро- та мікроелементи
вітаміни
значимість проблеми остеопорозу
кафедра іноземних мов професійного спрямування
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2013
Citation: Bakery technology for children with vitamin D deficient states / O. Bortnichuk, A. Havrysh, V. Dotsenko, O. Kohan // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 266.
Abstract: The abstract states the necessity of the bakery products development for children with vitamin D deficient states.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9594
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
bakery technology D-Vit.pdf44,96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.