Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9594
Title: | Bakery technology for children with vitamin D deficient states |
Authors: | Bortnichuk, Oleg Havrysh, Andrey Dotsenko, Viktor Kokhan, Olena M. |
Keywords: | macro- and micronutrients vitamins meaningfulness of osteoporosis problem макро- та мікроелементи вітаміни значимість проблеми остеопорозу кафедра іноземних мов професійного спрямування кафедра готельно-ресторанної справи |
Issue Date: | 2013 |
Citation: | Bakery technology for children with vitamin D deficient states / O. Bortnichuk, A. Havrysh, V. Dotsenko, O. Kohan // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 266. |
Abstract: | The abstract states the necessity of the bakery products development for children with vitamin D deficient states. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9594 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
bakery technology D-Vit.pdf | 44,96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.