Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9672
Title: | Innovative breakthrough in the restaurant industry |
Authors: | Arpul (Oleksiichuk), Oksana Bloshchinska (Dudkina), Olena |
Keywords: | molecular cooking молекулярна кулінарія foodstuff продукти харчування molecular technology молекулярні технології modern perception of dishes сучасне сприйняття страви food chemistry харчова хімія кафедра готельно-ресторанної справи |
Issue Date: | 2013 |
Citation: | Arpul, O. V. Innovative breakthrough in the restaurant industry/ O. V. Arpul, O. O.Dudkina // NEEFood – 2013 : The Second North and East European Congress on Food : abstracts. − Kyiv, Ukraine: NUFT, 2013. – Р. 198. |
Abstract: | The paper deals with molecular gastronomy which enables to provide the traditional dishes and culinary products the unusual appearance without changing their nutritional and biological value. У роботі описується молекулярна гастрономія, яка дозволяє надати традиційним стравам і кулінарним виробам незвичайного зовнішнього вигляду без зміни їх харчової та біологічної цінності. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9672 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Molecular_technology .pdf | 8,08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.