Natural polysaccharides as stabilizing systems
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
starch, modification, pectin, rheology, dessert, крохмаль, модифікація, пектин, реологія, десерт, кафедра технології цукру і підготовки води, кафедра іноземних мов професійного спрямування, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Natural polysaccharides as stabilizing systems / V. Pichkur, O. Lysy, V. Kovbasa, O. Hrabovska, J. Smirnova // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, 26–29 May 2013. – Kyiv : NUFT, 2013. – P. 250.