Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9873
Title: Розроблення функціонального топінгу антиоксидантного спрямування для спортсменів
Authors: Стешенко, Ольга Михайлівна
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
Keywords: антиоксиданти
топінг
плодова основа
функціональні збагачувачі
спортивна підготовка
antioxidants
topping
fruit base
functional enrichers
sports training
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2011
Citation: Стешенко, О. М. Розроблення функціонального топінгу антиоксидантного спрямування для спортсменів / О. М. Стешенко, А. О. Башта // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів. – Харків : ХДУХТ, 2011. – С. 145.
Abstract: Обґрунтовано актуальність та перспективність розробки нових видів функціональних продуктів для спортсменів, зокрема топінгу (солодкого соусу) на основі природної сировини. The urgency and the prospect of developing new types of functional foods for athletes, in particular toppings (sweet sauce) on the basis of natural raw materials.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9873
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
25.pdf51,96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.