Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9873
Назва: | Розроблення функціонального топінгу антиоксидантного спрямування для спортсменів |
Автори: | Стешенко, Ольга Михайлівна Башта (Шеремет), Алла Олексіївна |
Ключові слова: | антиоксиданти топінг плодова основа функціональні збагачувачі спортивна підготовка antioxidants topping fruit base functional enrichers sports training кафедра технології оздоровчих продуктів |
Дата публікації: | 2011 |
Бібліографічний опис: | Стешенко, О. М. Розроблення функціонального топінгу антиоксидантного спрямування для спортсменів / О. М. Стешенко, А. О. Башта // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів. – Харків : ХДУХТ, 2011. – С. 145. |
Короткий огляд (реферат): | Обґрунтовано актуальність та перспективність розробки нових видів функціональних продуктів для спортсменів, зокрема топінгу (солодкого соусу) на основі природної сировини. The urgency and the prospect of developing new types of functional foods for athletes, in particular toppings (sweet sauce) on the basis of natural raw materials. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9873 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
25.pdf | 51,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.