Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9917
Title: Theoretical and practical aspects of cooking flour production technology for special purposes
Authors: Shydlovska, Olena
Havrysh, Andrey
Ivahno, Olga
Dotsenko, Viktor
Dovgun, Irina
Keywords: celiac disease
gluten-free flour culinary product
черевна хвороба
безглютеновий борошняний кулінарний продукт
брюшная болезнь
безглютеновый мучной кулинарный продукт
кафедра іноземних мов професійного спрямування
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2013
Citation: Theoretical and practical aspects of cooking flour production technology for special purposes / O. Shydlovska, A. Havrysh, O. Ivakhno, V. Dotsenko, I. Dovgun // NEEFOOD-2013 KYIV : матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук, 26-29 травня, 2013. – Kyiv : NUFT, 2013. – P. 218.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9917
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
product.pdf49,92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.