Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9917
Title: | Theoretical and practical aspects of cooking flour production technology for special purposes |
Authors: | Shydlovska, Olena Havrysh, Andrey Ivahno, Olga Dotsenko, Viktor Dovgun, Irina |
Keywords: | celiac disease gluten-free flour culinary product черевна хвороба безглютеновий борошняний кулінарний продукт брюшная болезнь безглютеновый мучной кулинарный продукт кафедра іноземних мов професійного спрямування кафедра готельно-ресторанної справи |
Issue Date: | 2013 |
Citation: | Theoretical and practical aspects of cooking flour production technology for special purposes / O. Shydlovska, A. Havrysh, O. Ivakhno, V. Dotsenko, I. Dovgun // NEEFOOD-2013 KYIV : матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук, 26-29 травня, 2013. – Kyiv : NUFT, 2013. – P. 218. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9917 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
product.pdf | 49,92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.