Перегляд за Автор "Аветян, Едуард Георгійович"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Розробка нових видів м’ясо-рослинних напівфабрикатів функціонального призначення(2012) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Аветян, Едуард ГеоргійовичВ статті наведено результати дослідження по розширенню асортименту та розробці новітніх технологій мясо-рослинних напівфабрикатів, збагачених біологічно цінними речовинами.Документ Сардельки ’’Кролячі’’ (Патент на винахід № 107045)(2014) Аветян, Едуард Георгійович; Пешук, Людмила ВасилівнаЗадачею винаходу є створення рецептури сардельок на основі м'яса кролів, які мають підвищені функціонально-технологічні властивості за рахунок поліненасичених жирних кислот, вітамінів та мінеральних речовин. The object of invention is to create recipes sausages meat from rabbits that have higher functional and technological properties by polyunsaturated fatty acids, vitamins and minerals.Документ Сардельки ’’Кролячі’’ (Патент на корисну модель № 86339)(2013) Аветян, Едуард Георгійович; Пешук, Людмила ВасилівнаЗадачею корисної моделі є створення рецептури сардельок на основі м'яса кролів. The aim is to create a useful model formulation sausages from meat rabbits.Документ Сучасні підходи щодо використання селери, топінамбура, гарбуза та капусти кольрабі у технології посічених м’ясо-рослинних напівфабрикатів(2013) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Аветян, Едуард ГеоргійовичУ даній статті представлено результати дослідження харчової цінності нетрадиційної сировини та використання селери, топінамбура, гарбуза і капусти кольрабі у виробництві посічених м’ясо-рослинних напівфабрикатів; розроблені рецептури інноваційних продуктів з рослинною сировиною (20 %), та проведено їх комплексну оцінку якості і безпеки у охолодженому та замороженому станах. This article presents results of a study of the nutritional value of non-traditional raw materials and use of celery, topinambur, pumpkin and cabbage cauliflower in the production of split ends meet-vegetable semi-finished products; the formulation of innovative products from vegetable raw materials (20 %), and conducted a comprehensive assessment of quality and safety in the cooled and frozen state.