Перегляд за Автор "Іщенко, Тетяна Іванівна"
Зараз показуємо 1 - 20 з 149
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ CRM-система як інноваційна складова клієнтоорієнтованої стратегії готельного підприємства(Мурак, О. Ю. CRM-система як інноваційна складова клієнтоорієнтованої стратегії готельного підприємства / О. Ю. Мурак, Т. І. Іщенко, О. Б. Шидловська // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : Міжнародна науково-практична конференція, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 191-192., 2015) Мурак, Оксана Юріївна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена БроніславівнаОбґрунтовано доцільність використання специфічного клієнтоорієнтований підходу до ведення готельного бізнесу для зростання чистого прибутку засобів розміщення.Документ Welness – тенденція сучасності(2013) Стоян, І. М.; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена БроніславівнаПоказано актуальність та перспективність будівництва в Україні wellness-готелів. The urgency and the prospect of building in Ukraine wellness-hotels.Документ Актуальність використання продуктів переробки глоду в технології борошняних кондитерських виробів(Шидловська, О. Б. Актуальність використання продуктів переробки глоду в технології борошняних кондитерських виробів // О. Б. Шидловська, Т. І. Іщенко, А. М. Шадура // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : Міжнародна науково-практична конференція, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 221-222., 2015) Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шадура, Аліна МиколаївнаОбґрунтовано доцільність використання порошку глоду при виробництві борошняних кондитерських виробів. The expediency of using the powder hawthorn in the production of flour confectionery productsДокумент Актуальність впровадження аюрведичних послуг на підприємствах гостинності(2018) Іщенко, Тетяна Іванівна; Терешкевич, Віталія ВіталіївнаУ статті викладено суть та роль аюрведи. Розглянуто аюрведичні послуги та підприємства гостинності, які надають їх у всьому світі та визначено актуальність впровадження їх на українських готельних підприємствах як інноваційного продукту готельного господарства. The article outlines the essence and role of Ayurveda. Reviewed Ayurvedic services and hospitality enterprises that provide them all over the world and determined the relevance of their implementation at Ukrainian hotel enterprises as an innovative product of the hotel industry.Документ Акусотерапія - перспективний напрям spa-індустрії сфери гостинності(2021) Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаОбґрунтовано перспективи використання акусотерапії, як різновиду бальнеологічної терапії із застосуванням продуктів хвойних дерев, в якості інноваційного напрямку розвитку spa-індустрії сфери гостинності. Встановлено перелік послуг акусотерапії, які надаються рекреаційними готельними підприємствами.Prospects for the use of acus therapy as a type of balneological therapy with the use of coniferous products as an innovative direction of development of the spa industry in the hospitality industry are substantiated. The list of acus therapy services provided by recreational hotel enterprises is established.Документ Акусотерапія – інноваційна послуга в сфері гостинності(2016) Семченко, Наталія Андріївна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена БроніславівнаОбґрунтовано доцільність використанняакусотерапії в готельному господарстві The expediency of using akusoterapii in hotel industryДокумент Апаратурно-технологічна схема виробництва заварних житніх та житньо-пшеничних сортів хліба в умовах малої пекарні(1996) Оладько, А. М.; Ковальов, Олександр Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Дудко, Сергій ДмитровичНаведено опис розробленої апаратурно-технологічної схеми виробництва заварних житніх та житньо-пшеничних хлібних виробів в умовах малих виробництв. A description of the developed hardware-production scheme scalded rye and rye-wheat bread products in small production.Документ Аромамаркетинг в індустрії гостинності(2012) Євтух, Олена; Іщенко, Тетяна Іванівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор ФедоровичУ тезах наведені переваги створення та застосування брендового аромату сучасними готельними підприємствами. The theses are the benefits of development and application of modern fragrance branded hotel companies.Документ Батлер, як Luxury послуга в сучасних готелях(2019) Мирошник, Юлія Анатоліївна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Доценко, Віктор ФедоровичПроаналізовано закордонний досвід надання послуги “butler service” в найбільш відомих luxury готелях світу. The foreign experience of providing the "butler service" service in the most famous luxury hotels in the world was analyzed.Документ Вивчення можливості та доцільності застосування карбюлози в технології кулінарної продукції(2010) Згурська, Л. О.; Іщенко, Тетяна ІванівнаНаведені результати досліджень технологічних властивостей полісахаріду карбюлози, який доцільно використовувати як загусник, стабілізатор чи добавку при приготуванні кулінарної продукції підвищеної якості. The presented results of studies of technological properties of the polysaccharide karbyulozy which should be used as a thickening agent, stabilizer or additive in the preparation of high quality culinary products.Документ Використання АВС-аналізу для оптимізації меню у закладах ресторанного господарства(2023) Дулька, Ольга Степанівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаПроведені дослідження щодо можливості оптимізації меню в закладах ресторанного господарства з застосуванням АВС-аналізу, які сприяють підвищенню рентабельності підприємств готельно-ресторанного бізнесу без залучення додаткових капітальних вкладень. Studies have been conducted on the possibility of menu optimization in restaurants using ABC analysis, which contribute to increasing the profitability of hotel and restaurant businesses without involving additional capital investments.Документ Використання вдосконалених постковідних реабілітаційних програм в готельних підприємствах Львівщини(2022) Бойцова, Анастасія Іванівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаУ статті розглянута сутність захворювання COVID-19, його найпоширеніші наслідки та проблема людства в необхідності реабілітації після нього. Проаналізовано досвід використання у світових та вітчизняних засобах розміщення постковідної реабілітації. Доведена доцільність вдосконалення існуючих реабілітаційних постковідних програм шляхом додавання до них додаткових нових заходів та впровадження їх в готельних підприємствах Львівщини.The article considers the essence of the disease COVID-19, its most common consequences and the problem of humanity in the need for rehabilitation after it. The experience of using post-coded rehabilitation accommodation in world and domestic means is analyzed. The expediency of improving the existing rehabilitation post-lead programs by adding additional new measures to them and implementing them in hotel enterprises of Lviv region is proved.Документ Використання екструдованого житнього борошна з метою збільшення терміну зберігання хліба(2009) Рябкова, Надія Володимирівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаПроведено дослідження з визначення показників якості екструдованого житнього борошна. В роботі досліджено вплив екструдованого житнього борошна на показники якості тіста та хліба. Встановлено оптимальне дозування екструдованого борошна при замісі тіста. The research on the measurement of the quality of the extruded rye flour. The influence of extruded rye flour on quality of dough and bread. The optimal dosing of extruded flour with kneading the dough.Документ Використання комбучі та насіння чіа у технологіях ресторанного господарства(2023) Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаПроведено дослідження можливості використання ферментованого напою –комбучі та насіння чіа, як основи для смузі в закладах ресторанного господарства. Research was conducted on the possibility of using a fermented drink - kombucha and chia seeds as a basis for smoothies in restaurants.Документ Використання продуктів переробки ожини в технології пісочного напівфабрикату(2016) Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Андросюк, Ангеліна МихайлівнаУ статті розглянуто доцільність використання порошку з ягід та насіння ожини як джерела біологічно активних речовин в технології пісочного напівфабрикату для підвищення харчової цінності продукції. Встановлено вплив дослідної сировини на фізико-хімічні, структурно-механічні показники якості тіста та готових виробів. Наведено порівняльну органолептичну оцінку пісочних напівфабрикатів збагачених продуктами переробки ожини та надані рекомендації щодо їх дозування. The article examines the feasibility of using powder with berries and seeds blackberries as a source of biologically active substances in the technology of shortcrust semi-finished product to increasing the nutritional value of products. Determined the effect of the investigation raw materials on physicochemical and structural and mechanical indicators of quality of dough and finished products. Shows the сomparative organoleptic assessment of shortcrust semi-finished product enriched with products processing from blackberries and rendered the recommendations of their dosing.Документ Використання пряноароматичної та каротиновмісної сировини в технологіях емульсійних продуктів(2014) Івахно, Ольга Олександрівна; Лявинець, Георгій Михайлович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Гавриш, Андрій ВолодимировичНауково обґрунтовано склад та оптимальні масові частки біологічно активних компонентів фітоолійного каратиновмісного напівфабрикату, який може бути основою різноманітних соусів емульсійного типу. Scientifically sound and optimal composition of the mass fractions of biologically active components phyto- and oil carotene containing semi, which can be the basis of a variety of sauces emulsion type.Документ Використання сухого молочного продукту «Космол» при виробництві хлібобулочних виробів у закладах ресторанного господарства(2010) Хілініч, Є. Ю.; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Іщенко, Тетяна ІванівнаРозглянуто можливість і доцільність використання СМП «Космол» для розширення асортименту хлібобулочних виробів спеціального призначення в закладах ресторанного господарства. We consider the feasibility of using the SMP "cosmology" to extend the range of bakery products for special purposes in the restaurant business establishments.Документ Винні готелі – новітній напрямок в індустрії гостинності України(2013) Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Шолудько, Ю. В.У статті розглянуто сучасний стан винного туризму у світі та в Україні. Проаналізовано тенденції розвитку закордонних винних засобів розміщення, досвід функціонування яких може бути корисним для українських готельєрів. Розкрито передумови для розвитку українського винного туризму та виявлено проблеми, що гальмують прогрес у досліджуваній галузі. Обґрунтовано можливість та доцільність будівництва винних готелів в Кримському, Закарпатському, Причорноморському і Приазовському регіонах країни, що може стати значним поштовхом для розвитку винного туризму в Україні. The paper considers the current state of the wine tourism in the world and in Ukraine. The trends in the development of foreign wine accommodation facilities, experience of the functioning of which can be useful for Ukrainian hoteliers, as in Ukraine, such as the direction of wine tourism is just beginning to spread. Revealed prerequisites for the development of Ukrainian wine tourism and identify problems that hinder the progress of the study area. The authors proved the possibility and feasibility of building wine hotels in Crimea, Transcarpathian, Azov and Black Sea regions, which can be a significant impetus for the development of wine tourism in Ukraine.Документ Винні готелі – інноваційний напрям у сфері гостинності(2013) Шолудько, Ю. В.; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор ФедоровичДоведено доцільність зведення винних готелів на основі виноробних господарств в Причорноморському регіоні України. The expediency of the construction of wine hotels based on wineries in the Black Sea region of Ukraine.Документ Виробництво і використання порошку низькокалорійного харчового(1993) Доценко, Віктор Федорович; Перегуда, Микола Антонович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Снежкін, Юрій Федорович; Хавін, О. О.; Качалай, Діана ПолікарпівнаОбґрунтовано доцільність застосування порошку низькокалорійного харчового з бурякового жому при виробництві дієтичних хлібобулочних виробів. The expediency of applying powder of low-calorie eating beet pulp in the manufacture of dietetic bakery products.