Перегляд за Автор "Бердашкова, Лілія Олександрівна"
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використанням комплексних стабілізаційних систем у технології майонезів(2014) Бердашкова, Лілія Олександрівна; Бахмач, Володимир Олександрович; Носенко, Тамара Тихонівна; Вовкодав (Обізюк), Наталія ІванівнаМайонез є одним з найбільш популярних і значущих продуктів олієжирового комплексу України. Для того, щоб задовольнити постійно зростаючі потреби населення щодо асортименту, калорійності, органолептичних показників, строків зберігання, наявності біологічно-активних добавок і т. ін. виробники майонезу постійно удосконалюють технологію виробництва. Mayonnaise is one of the most popular and significant oil and fat products complex of Ukraine. In order to meet the growing needs of the population on the range, calorific value, organoleptic characteristics, terms of storage, the presence of biologically active additives and so on. Others. mayonnaise manufacturers constantly improve production technology.Документ Моделювання стабілізаційних систем для майонезних емульсій(2015) Бердашкова, Лілія Олександрівна; Бахмач, Володимир Олександрович; Вовкодав (Обізюк), Наталія ІванівнаМайонез є одним з найбільш популярних і значущих продуктів олієжирового комплексу України. Для того, щоб задовольнити постійно зростаючі потреби населення щодо асортименту, калорійності, органолептичних показників, строків зберігання, наявності біологічно-активних добавок і та інше. Виробники майонезної продукції прагнуть постійно удосконалювати його технологію, використовувати перспективну сировину. Mayonnaise is one of the most popular and significant oil and fat products industry of Ukraine. In order to meet the growing needs of the population on the range, calorific value, organoleptic characteristics, terms of storage, the presence of biologically active additives and and more. Mayonnaise products manufacturers seek to constantly improve its technology to use advanced materials.Документ Перспективність отримання рослинної олії із насіння SAMBUCUS NIGRA(2014) Носенко, Тамара Тихонівна; Сідоренко, Таїсія Василівна; Бердашкова, Лілія Олександрівна; Лебідь, A. B.В Україні, як і у всьому світі розвивається ринок органічних продуктів, зростає попит на органічні продукти харчування з Європи, де цей сектор розвивається вже понад ЗО років. У 2009 році компанією Gfk Ukraine було проведено дослідження, яке свідчить про те, що в усіх регіонах України вже є повне розуміння, що таке органічна продукція і бажання таку продукцію споживати. In Ukraine, as well as worldwide growing market for organic products, the demand for organic food in Europe, where the sector is developing for over thirty years. In 2009, Gfk Ukraine, conducted a study that shows that in all regions of Ukraine already has a full understanding of what organic products and the desire to consume such products.Документ Пісний майонез(2015) Бабенко, Валерій Іванович; Бахмач, Володимир Олександрович; Манк, Валерій Веніамінович; Бердашкова, Лілія ОлександрівнаПісний майонез містить рафіновану дезодоровану рослинну олію, цукор, сіль, гірчицю, оцет, воду та емульгатор, причому як емульгатор використовують моно-діацилгліцероли та додатково вносять суміш камеді гуару та ксантану. Fast mayonnaise contains refined, deodorized vegetable oil, sugar, salt, mustard, vinegar, water and emulsifiers and emulsifier used as mono-diacylglycerol and additionally make mix gum and xanthan gum.Документ Удосконалення технології майонезів з використанням білкових продуктів олійного насіння(2014) Бердашкова, Лілія Олександрівна; Бахмач, Володимир ОлександровичНа сьогодні перед харчовою промисловістю постає актуальне питання забезпечення населення широким асортиментом продукції високої якості та створення продуктів для раціонального харчування. До перспективних жирових продуктів відноситься майонез. Завдяки своїм високим смаковим та поживним властивостям популярність цього продукту дуже висока. On the day before the food industry raises urgent question providing the population with a wide range of high quality products and creation of products for nutrition. The long-term fat products include mayonnaise. Due to their high taste and nutritional properties of the popularity of this product is very high.Документ Удосконалення технології майонезів на основі нетрадиційних олій(2014) Тимощук, А. Ю.; Бердашкова, Лілія Олександрівна; Бабенко, Валерій Іванович; Бахмач, Володимир ОлександровичПроведеними дослідженнями удосконалено технологію майонезів на основі рафінованої дезодорованої ріпакової олії та її купажів з соняшниковою. Запропоновано рецептури середньо- та висококалорійних майонезів на основі ріпакової олії та купажів соняшникової та ріпакової олій. Conducted research improved technology mayonnaise based refined deodorized rapeseed oil and its blends with sunflower. A recipe medium- and high-calorie mayonnaise based on rapeseed oil and blends of sunflower and rapeseed oils.Документ Фізико-хімічні властивості рослинної олії, вилученої із насіння Sambucus nigra(2014) Сідоренко, Таїсія Василівна; Бердашкова, Лілія Олександрівна; Лебідь, А. В.Властивості олії із насіння чорної бузини не досліджувались, метою даної роботи було вилучити олію та дослідити її фізико-хімічні властивості. The properties of the seed oil of black elderberry are not investigated, the aim of this work was to remove the oil and explore its physical and chemical properties.